זה זמן רב אני תוהה מדוע העולם מתחלק לשניים – אלו שמשתמשים רק בסוכר ואלו שמשתמשים רק בתחליף סוכר.
נכון, הסוכר הלבן בכמויות אינו אורח רצוי בגוף, מאידך עוד לא שמעתי שיש להימנע ממנו בחרם ובקונם. בפרט שתחליפי הסוכר אינם זולים ולרוב מצרפים טעם לוואי.
אז מה אני עושה : שם חצי כפית סוכר וחצי כמות תחליף סוכר.
היתרונות למי שמרבה להשתמש בסוכר הם:
א. הפחתה ב50% מצריכת הסוכר!! צעד נכון לחיים בריאים יותר.
ב. אין צורך להתרגל לטעם לוואי של תחליף – הכמות המופחתת מפחיתה את טעם הלוואי.
ג. חיסכון ב50% ממחיר תחליף הסוכר – למי שהתרגש ממחיר הקוטג' המאמיר…