אז במה אתם משתמשים רק בסוכר או רק בתחליפים? - קרוסלה - הבלוג של מתי הורוביץ
1338793_caffe

אז במה אתם משתמשים רק בסוכר או רק בתחליפים?

זה זמן רב אני תוהה מדוע העולם מתחלק לשניים – אלו שמשתמשים רק בסוכר ואלו שמשתמשים רק בתחליף סוכר.

נכון, הסוכר הלבן בכמויות אינו אורח רצוי בגוף, מאידך עוד לא שמעתי שיש להימנע ממנו בחרם ובקונם. בפרט שתחליפי הסוכר אינם זולים ולרוב מצרפים טעם לוואי.

אז מה אני עושה : שם חצי כפית סוכר וחצי כמות תחליף סוכר.

היתרונות למי שמרבה להשתמש בסוכר הם:
א. הפחתה ב50% מצריכת הסוכר!! צעד נכון לחיים בריאים יותר.
ב. אין צורך להתרגל לטעם לוואי של תחליף – הכמות המופחתת מפחיתה את טעם הלוואי.
ג. חיסכון ב50% ממחיר תחליף הסוכר – למי שהתרגש ממחיר הקוטג' המאמיר…

פוסטים אחרונים

קבלו עדכונים בפייסבוק

השאר תגובה

אם הגעת עד לכאן, אשמח לחוות דעתך על הפוסט בשתי מילים (לא יתפרסם באתר)